Yrittäjä: Autan sinua välittämään viestisi

Taitopaja Pikku Ihmeessä työskennellessäni on yksi ajatus noussut ylitse muiden: välittäminen. Yritykseni toiminnan puitteissa minä tahdon ajatella sen kahdella tavalla:

1.  Asioilla on väliä: jokainen tarina on tärkeä, sinulla ja viestilläsi on merkitystä

2. Viesteillä on välittäjänsä: visuaalisen viestinnän ammattilaisena teen työtä, jotta viestisi välittyy oikeaan osoitteeseen

Viestilläsi on merkitystä

Minä inspiroidun tarinoista. Maailma on niitä pullollaan. Mikä ikinä tarinasi onkaan, sillä on merkitystä. Kaikki Sinussa kertoo tarinaasi – jopa pukeutumisesi ja hiustyylisi. Jos olet yrittäjä, haluat varmasti myös muilla tavoin viestiä itsestäsi ja/tai yrityksestäsi. Millaista tarinaa kertovat yrityksesi värit? Muotokieli? Logo? Käyntikortit?

Hukkuuko viestisi?

Maailmassa riittää toinen toistaan kiinnostavampia tarinoita. Mutta jääkö jokin tärkeä tarina kertomatta, jos se hukkuu massaan? Onko viesti kiinnostava, jos se ei siltä näytä? Maailma on visuaalisempi kuin koskaan. Siksi viestinnässä ulkonäöllä on merkitystä. Se ratkaisee, kannattaako tarinaasi tutustua tarkemmin. Paraskin sisältö valuu hukkaan, ellei se houkuttele visuaalisesti. Hyvännäköinen, asiallinen, viestiä tukeva ulkoasu tuo uskottavuutta. Tästä pääsemmekin välittämisen toiseen merkitykseen: viestillä on välittäjänsä.

Autan viestisi välittämisessä

Visuaalisen viestinnän ammattilaisena teen työtä, jotta Sinun viestisi välittyy kohderyhmällesi. Minä teen viestistäsi näkyvän, minä puen sen uskottavaan ulkoasuun. Graafisena suunnittelijana autan Sinua välittämään viestisi uskottavassa ulkoasussa kohderyhmällesi, ja sitä kautta Sinun asiakastasi löytämään tarjoamasi ratkaisun hänen ongelmaansa.

Jos siis tarvitset yrityksellesi uuden logon tai vanhan logon päivittämisen, käänny puoleeni. Suunnittelen ja toteutan myös käyntikortteja, ja mainosmateriaaleja. Lisäksi kirjojen, lehtien ja muiden julkaisujen taitot onnistuvat minulta. Samoin julisteet, kuvitukset ja kuvankäsittelyt. Tutustu toki työnäytteisiini.

Mikä Sinun tarinasi on? Minä autan Sinua kertomaan sen. Sitä varten on Taitopaja Pikku Ihme.