Yksityishenkilö: Välitä iloa Pikku Ihmeen kortilla

Taitopaja Pikku Ihmeessä yksi ajatus nousee ylitse muiden: välittäminen. Yksi välittämisen tapa on lähettää kortti. Kortti kertoo tarinaa Sinusta ja sen saajasta. Voit kirjoittaa siihen oman lyhyen tervehdyksesi. Aina sitä ei tarvita – kortin kuva voi kulunutta sananpartta mukaillen kertoa enemmän kuin tuhat sanaa. Kuva herättää usein tunteita ja ajatuksia.

Pienten asioiden kauneus

Kortin lähettäminen on pieni suuri ele. Nimi Pikku Ihme viittaa siihen, että elämä on täynnä ihmeellisiä asioita. Meiltä suuruudenhulluilta ihmisiltä ne vain usein tahtovat jäädä huomammatta. Mitä, jos Sinä ja minä keskittyisimme tuomaan pienillä asioilla iloa lähipiiriimme?

Välitä iloa ja hyvää mieltä

Minua itseäni inspiroi luonto, ystävyys ja ilo. Niitä asioita tahdon korteillanikin välittää, iloa ja hyvää mieltä. Esimerkiksi veljeni Jonin piirtämät iloiset junakortit huokuvat hyvää mieltä. Hengelliset ja hevosaiheiset Kyllä Jumala -kortit muistuttavat Taivaan Isän huolenpidosta. Hömötiainen ja Kuningas -joulukortit muodostavat jouluisen tarinan pikkulinnusta mutta toimivat myös yksittäin. Lisäksi voit tilata minulta persoonallisia kutsu-, kiitos- ja onnittelukortteja.

Osoita, että välität

Lähetä kortti. Se erottuu edukseen Facebookin, Whatsappin ja Twitterin aikakaudella. Ja ilahduttaa aivan varmasti saajansa mieltä. Koska välität.