Hyvää tätä päivää

Ei ole niin väliä, vaikka koti on sikin sokin tai kaikki ei mene ihan putkeen. Hyvää tätä päivää -tuotteet juhlivat epätäydellistä arkea ja muistuttavat lempeästi, että kaiken kaaoksenkin keskellä elämä on arvokasta ja ainutkertaista.

Toivota hyvää tätä päivää ystävälle tai itsellesi – tilaa Hyvää tätä päivää -kalenteri vuodelle 2024 tai kortteja, jotka eivät ole sidottuja päivään tai vuoteen.

Kalenteri vuodelle 2024

18 euroa

Hyvää tätä päivää -kalenterin humoristiset kuvat kutsuvat pysähtymään elämän kallisarvoisten asioiden äärelle vuoden 2024 jokaisena päivänä.

Kalenterin mitat ovat 148 mm x 420 mm, yläreunassa kierresidonta ja ripustuskoukku. Kalenteri on painettu 120-grammaiselle FSC-sertifioidulle paperille.

Tee tilaus sähköpostitse: tea.ikonen@pikkuihme.fi. Toimitusaika yksi viikko. Lasku lähetetään toimituksen yhteydessä. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut 5 euroa.

< Takaisin Pikku Putiikkiin.

Kortit

6 € / 4 kpl paketti

Tänään on hyvä päivä toivottaa hyvää tätä päivää! Nämä postikortit nostavat hymyn saajansa huulille ja muistuttavat lempeästi, että epätäydellisyys on sallittua.

Kortit ovat kooltaan 105 mm x 148 mm (A6).

Tee tilaus sähköpostitse: tea.ikonen@pikkuihme.fi. Toimitusaika yksi viikko. Lasku lähetetään toimituksen yhteydessä. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut 3 euroa.

< Takaisin Pikku Putiikkiin.